• (Android) Unblock Ball - Block Puzzle nulaužti daug raktų

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Unblock Ball - Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Unblock Ball - Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ nulaužti daug raktų ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Unblock Ball - Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Per daug erzinančių skelbimų... pašalinkite

    Taip, tai tikrai geriausias žaidimas; tačiau sudėtingo lygio terminu reikia daugiau tikslumo, nes dauguma lygių yra labai paprasti

    Labai smagu. Labai juokinga, kad reitingai yra atvirkštiniai.Mąstymo žaidimas, bet geras žaidimas apie tai, kaip išsiaiškinti, kaip detalės dera tarpusavyje.

    Žodžiu, 2 judesiai, kad pasiektumėte lygį (mažiau nei 10 sekundžių), o po to - mažiausiai 15 sekundžių skelbimas. Labai nuvilia grynųjų pinigų griebimas ir neverta diegti. Man atrodo, kad kastuvai.

    Per daug priedų pasirodo žaidimo metu. Gali lengvai išvalyti lygius. Mano nuomone, jie pagerina daugelį aspektų. kai eisime į kitus lygius, būtų sunku jį užbaigti. bet čia galite lengvai įveikti kitus lygius. Manau, kad jis skirtas vaikams.

    Gana kietas ir vis sudėtingesnis. Aš matau, kaip daug žaidžiau.

    Tai iš tikrųjų yra labai gražus žaidimas. Bet ar reklama yra po kiekvieno lygio.

    Unblock Ball - Block Puzzle Puzzle ojjb

    Vakar įvertinau šią programą, kai ką tik ją atsisiunčiau... Dabar esu 100 lygyje ir niekas nepasikeitė. Ir ten buvo kokie 3 lygiai, kuriuose buvo specialios plytelės, kodėl tik 3? Manoma, kad progresuojant bus sunku, o ne paprasčiau ar paprasčiau. Mėgstu tas ypatingas plyteles, sukasias ir tas, kuriose buvo auksiniai rutuliukai. Tokių turėtų būti vis daugiau... Prašau ką nors padaryti. Kol to nepataisysite, vertinsiu 3*, kitaip būtų 5 *

    Per daug skelbimų, net jei išjungiate duomenis.

    Šis žaidimas nėra labai sudėtingas, todėl galvosūkį išspręsti neužtrunka labai ilgai, o tada tarp jų yra skelbimas. Tikimės, kad kuo daugiau išspręsite, tuo jie bus sunkesni, bet aš negalėjau pakęsti reklamos kiekvieną kartą, kad tai sužinočiau

    Last Pirate: Survival Island Adventure Petualangan zuws

    Reklaminis skanumas. Skelbimai po vieno etapo, kurie galioja ilgiau nei tikrasis ką tik baigtas lygis. Galbūt, jei galėsite žaisti per kelis lygius ir po to turėti keletą skelbimų, tai būtų malonesnė patirtis.

    Skelbimai

    Labai įdomus žaidimas... Mano šešerių metų vaikas mėgsta tai išspręsti.

    Įdomus žaidimas kiek per lengvas. Bet šiaip smagu!

    Gražiai atrodantis žaidimas, bet per lengvas ir per daug skelbimų. Po kiekvieno lygio yra vienas, o kadangi lygius atlikti lengva, tai kas minutę pasirodo skelbimas.

    Nusivyliau šiuo žaidimu, nes baigus kiekvieną lygį pasirodo skelbimai. Būkite išmintingi su skelbimų valdymu. Tiesą sakant, grafika ir garsas (kai kamuolys buvo išmuštas) buvo geri! Naujovinkite naudodami sudėtingesnį lygį ir geresnį skelbimų valdymą. Ačiū.

    Skelbimai yra pastatytas į app. Kitaip žaidimas yra smagu. (Kai įjungiate interneto, kad būtų išvengta skelbimų, ji išlaiko juos rodyti, jei jie yra įtraukti.

    Neblogai, bet 28 lygiai vaidina 29 papildymus, matote, jei jums patinka priedai, tai yra tam, kad mėgaukitės savo priedais

    Tai laiko žudymo žaidimas, iš tikrųjų nėra sunku, aš esu 1002 lygyje, ir jei nenorite skelbimų, tiesiog įjunkite telefoną į lėktuvo režimą, veikia daugelyje žaidimų. Kiek lygių yra?


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :